TOP TÜREN mert a luxus elérhető!

ABLAKOK
ÉS ERKÉLYAJTÓK

Az ablakrendszereket úgy alakítottuk ki, hogy minden tekintetben megfeleljenek a kor kihívásainak: termékeinkben egyaránt ötvöződik az innováció, funkcionalitás, az energiamegtakarításhoz szükséges forradalmi megoldások, illetve az elegáns megjelenés.
TOP 76 AD 76 (Kömmerling 76 AD)TOP 76 AD 76 (Kömmerling 76 AD)

TOP 76 AD (Kömmerling 76 AD)

Ideális választás lehet mind azoknak , akik megbízható minőségű, kedvező ár-érték arányú technológiát keresnek, legyen szó új építésű házakról, akár lakásfelújításról. A háromrétegű ( feláras ) üvegezés esetén a profil alkalmas 44 mm-es hőszigetelt üveg befogadására, amely kiváló tényezőt eredményez ( Ug 0,6 W=m2K ). Erős műszaki megoldásai mellett a megjelenését letisztult , elegánsan szögletes formavilág jellemzi, ami jó választás lehet a jelen trendjének megfelelően.
76
depth
1
lock
3
layer
5
airlock
Részletes információ Részletes információ
TOP 76 MD 76 (Kömmerling 76 MD)TOP 76 MD 76 (Kömmerling 76 MD)

TOP 76 MD (Kömmerling 76 MD)

A piac legjobb ár-érték arányú terméke. Középtömítésének és részletesen megtervezett kamra geometriájának köszönhetően, a 80 mm- feletti beépítési mélységű nyílászárókra jellemző hőátbocsátási tényezőkkel bír. Kiváló választás családi házak, vagy alacsony költséggel fenntartható épületek nyílászáróinak.
76
depth
1
lock
3
layer
6
airlock
Részletes információ Részletes információ
TOP 88 MD 88 (Kömmerling 88 MD)TOP 88 MD 88 (Kömmerling 88 MD)

TOP 88 MD (Kömmerling 88 MD)

A műanyag ablakok legújabb generációja. Passzív és alacsony energia igényű házak nyílászárója. A KÖMMERLING 88MD egy új profilgeneráció 88 mm beépítési mélységgel. Az álmok valóra válásában teljes szabadságot garantál. Kifinomult hő- és hangszigetelő technológia, arányos, keskeny és elegáns formák. Az ablak mindazt magában hordozza, amit Ön a nyílászárójától elvárhat. A formatervezett és kiváló paraméterekkel rendelkező nyílászáró megbízhatóságával, kitartásával és stabilitásával egy életen keresztül óvja Önt és családját. Üvegezése alapesetben is 48 mm vastag meleg peremes hőszigetelt üveg ( Ug=0,5 W/m2K ) . Az aluburkolatos megoldása egyedi, impozáns és modern megjelenést biztosít.
88
depth
1
lock
3
layer
7
airlock
passzív
passzív
Részletes információ Részletes információ