TOP TÜREN mert a luxus elérhető!

Cél és filozófia

Cégünk célja innovatív megoldásokkal biztosítani a műanyag nyílászáró gyártás jövőjét, s olyan felkészült szakembereket egy ernyő alá hozni, akik tudásukkal a modern vásárló elvárásait ki tudják elégíteni. Hitvallásunk értéket teremteni a legújabb technológiát alkalmazva.

Cégünk fő profilja műanyag nyílászárók gyártása és kereskedelme. A kiváló alapanyagoknak és modern technikával felszerelt üzemüknek köszönhetően magas minőségű Kömmerling nyílászárókat kínálnunk, melyek megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak. Az igényességet nem csak termékeik gyártásakor, de teljes körű szolgáltatásaik esetén is fontos feladatnak tekintjük.

A Top Türen Kft. életében mindig is meghatározó szempont volt, hogy szoros kapcsolatot tartson fenn a vevőkkel. A vevő orientáltság mindkét fél számára előnyös és stabil partner kapcsolatot jelent. Ennek az elvnek eredménye és egyúttal az alapja is, a kiváló termékek gyártása valamint a kifogástalan vevőszolgálat nyújtása is – és mindez együtt teremti meg azt a különbséget, mely biztosítja partnereink és vevőink sikerességét.