TOP TÜREN mert a luxus elérhető!

Vállalat

Vállalat

A TOP TÜREN Kft. fő profilja az építőiparban egyre nagyobb elismerést kiváltó műanyag nyílászárók gyártása. Gyárunk modern technikával felszerelt üzemegységgel rendelkezik, mely lehetőséget biztosít az egész ország rugalmas és magas szintű ellátására. Sikeres termékcsaládunkat, a TOP ablakrendszert Móron gyártjuk, ahol a precíz gyártástechnológiát a legkorszerűbb számítógépes vezérlésű gépek és munkatársaink felkészültsége biztosítja. A legkiválóbb minőséget a lelkiismeretes és pontos munkának és a folyamatos teszteléseknek és fejlesztéseknek köszönhetjük. A német gyártmányú KÖMMERLING műanyag profilokból gyártjuk termékeinket, amely a kiváló minőség garanciáját jelenti.

Gyáregységünk a Kömmerling márkán belül 3 termékcsaládot gyárt, aminek köszönhetően minden igényt és elvárást teljesíteni tudunk, legyen szó akár egy optimális ár- érték kérdésről, akár csúcstechnológiát bemutató nyílászárókról. A nyílászárók ROTO vasalattal készülnek. Üvegbeszállítóinknak köszönhetően szinte minden üvegezéssel szembeni igényt tudunk teljesíteni. Ablakainkat, ajtóinkat ajánljuk mindazon épületeknél, ahol a jó hő- és hangszigetelés mellett a szolid beruházási költség illetve a karbantartási feladatok minimalizálása is fontos, de ajánljuk azon felhasználóknak is, akik a mai kor vívmányait előszeretettel használnák, legyen ez akár egy ujjlenyomat olvasós zár, vagy bluetooth kapcsolattal működő nyílászáró.

Termékeinket az ország egész területén működő és folyamatosan bővülő partnerhálózatunkon keresztül értékesítjük, melynek sikerességét a Top Türen Kft Partnerprogramunk biztosítja.