TOP TÜREN mert a luxus elérhető!

Bejárati ajtók

Bejárati ajtóinkhoz kizárólag az Európában piacvezető német Kömmerling csúcsminőségű profilrendszereit használjuk, melyek garantálják a legmagasabb műszaki színvonalat és értékállóságot. Kiemelten ajánljuk ajtóinkat modern családi házakhoz, ahol kiváló hő- és hangszigetelést, továbbá komfortos működést biztosítanak hosszú éveken keresztül. Egy szép bejárati ajtó a ház dísze, központi eleme, mely egyedi stílust kölcsönözhet a háznak.

TOP 88 MD (Kömmerling 88 MD)

TOP 88 MD 88 (Kömmerling 88 MD)TOP 88 MD 88 (Kömmerling 88 MD)
A műanyag nyílászárók legújabb generációja. Passzív és alacsony energia igényű házak nyílászárója. A KÖMMERLING 88MD egy új profilgeneráció 88 mm beépítési mélységgel. Az álmok valóra válásában teljes szabadságot garantál. Kifinomult hő- és hangszigetelő technológia, arányos, keskeny és elegáns formák. Az nyílászáró mindazt magában hordozza, amit Ön a nyílászárójától elvárhat. A formatervezett és kiváló paraméterekkel rendelkező nyílászáró megbízhatóságával, kitartásával és stabilitásával egy életen keresztül óvja Önt és családját. Üvegezése alapesetben is 48 mm vastag meleg peremes hőszigetelt üveg ( Ug=0,5 W/m2K ) . Az aluburkolatos megoldása egyedi, impozáns és modern megjelenést biztosít.
88
depth
5
lock
3
layer
7
airlock
passzív
passzív
Részletes információ Részletes információ
Műszaki tartalom:

Kömmerling  88 MD német profilrendszer

  • 88 mm-es beépítési mélység;
  • 7 légkamrás tok és szárnyprofilok, középtömítéses kialakítás
  • minden tartományban erős, horganyzott acélmerevítés
  • kiváló szigetelést biztosító középtömítés
  • 48 mm-es üveg vagy ajtópanel

Vasalatrendszer

  • Roto német biztonsági ajtózárak
  • Roto ajtókilincsek
  • 120 kg-os teherbírású Roto ajtópántok

Kivitel

  • a Kömmerling palettán rendszeresített 3 standard és több különleges fóliával

Gumitömítés

  • extrudált gumitömítés szürke vagy fekete színben


TOP 76 AD 76 (Kömmerling 76 AD)TOP 76 AD 76 (Kömmerling 76 AD)

TOP 76 AD (Kömmerling 76 AD)

Ideális választás lehet mind azoknak , akik megbízható minőségű, kedvező ár-érték arányú technológiát keresnek, legyen szó új építésű házakról, akár lakásfelújításról. A háromrétegű ( feláras ) üvegezés esetén a profil alkalmas 44 mm-es hőszigetelt üveg befogadására, amely kiváló tényezőt eredményez ( Ug 0,6 W=m2K ). Erős műszaki megoldásai mellett a megjelenését letisztult , elegánsan szögletes formavilág jellemzi, ami jó választás lehet a jelen trendjének megfelelően.
76
depth
3
lock
3
layer
5
airlock
Részletes információ Részletes információ