TOP TÜREN mert a luxus elérhető!

Exkluzív

Hozzon ki még többet nyílászáróiból!
Válasszon hozzá speciális vasalatokat, egyedi kiegészítőket.
Az egymásra épülő technológiák segítségével saját igénye szerint, teljesen egyedivé varázsolhatja nyílászáróit.

Greenline

Greenline Greenline
Minden KÖMMERLING profil Greenline technológiával készül, környezetbarát anyagokból, kalcium-cink adalékkal stabilizálva. Tesztek igazolják, hogy a KÖMMERLING Greenline profiljai jobb tulajdonságokkal bírnak az időjárás öregbítő hatásaival, a szélsőséges időjárással (csapóeső, szélterhelés) szemben, mint a hagyományos technológiával stabilizáltak. A Top Türen Kft. elkötelezett a környezet tudatosság mellett.
Részletes információ Részletes információEzt bizonyítják elismerő oklevelei:
Greenline Rejtett vasalat

Rejtett vasalat

A szép otthon kialakításakor sokan egyre nagyobb figyelmet fordítanak az ablak desingra. A műanyag ablakokhoz alkalmazható Roto NT Designo rejtett pántoldalunk ezt az elvárást maradéktalanul teljesíti: nincsenek kívülről látható pántok, nincsenek takarók – semmi sem töri meg az ablak vonalvezetését mivel a vasalatból semmi sem látható!
Részletes információ Részletes információ
Greenline Alumínium burkolat

Alumínium burkolat

Aluburkolat előnyei: Exkluzív megjelenést biztosít a nyílászárónak, a külső alumínium burkolat által bármilyen RAL színben elérhető, ezért ebben az esetben az egyedi színeket kedvelő ügyfeleink elengedhetik a fantáziájukat. Az aluburkolatos nyílászárók hatalmas előnye, hogy az aluburkolat és a PVC profil között keletkező légrés megakadályozza a PVC profil túlzott felmelegedését, ami a napsütésnek a következménye. Aluburkolatos nyílászáróinkat a prémium szegmenset képviselő Top 88-as rendszerhez kínáljuk, legyen szó ablakról, ajtóról, vagy akár emelőtoló rendszerről.
Részletes információ Részletes információ
Greenline Nyitásérzékelő

Nyitásérzékelő

Biztonságban szeretné tudni családját és értékét? Ne aggódjon! A Top Türen Kft. üzemi körülmények mellett integrált nyitásérzékelővel is tudja szállítani nyílászáróit.
Részletes információ Részletes információ
Greenline Motoros zárak szellőztetéshez

Motoros zárak szellőztetéshez

Elérhetetlen magas helyen kíván ablakot működtetni? Ez sem gond! Igény esetén 230 V, vagy 24 V-os hálózati feszültséggel.
Greenline Motoros bejárati ajtók

Motoros bejárati ajtók

Napjainkban az okos otthonok elterjedésével gyakran szállítunk motoros zárral ellátott bejárati ajtókat. Ebben az esetben a nyitást és a zárást motoros rúdzár végzi, fontos megemlíteni. Működtetése lehetséges ujjlenyomat olvasóval:
Részletes információ Részletes információ