TOP TÜREN mert a luxus elérhető!

Exkluzív

Hozzon ki még többet nyílászáróiból!
Válasszon hozzá speciális vasalatokat, egyedi kiegészítőket.
Az egymásra épülő technológiák segítségével saját igénye szerint, teljesen egyedivé varázsolhatja nyílászáróit.

Motoros bejárati ajtók

Motoros bejárati ajtók Motoros bejárati ajtók
Napjainkban az okos otthonok elterjedésével gyakran szállítunk motoros zárral ellátott bejárati ajtókat. Ebben az esetben a nyitást és a zárást motoros rúdzár végzi, fontos megemlíteni.
Részletes információ Részletes információ
Működtetése lehetséges ujjlenyomat olvasóval:

számkódos kezelővel, ami egyben telefonnal is kapcsolatba tud lépni bluetoothon keresztül:

vagy akár távirányítóval:Motoros bejárati ajtók Rejtett vasalat

Rejtett vasalat

A szép otthon kialakításakor sokan egyre nagyobb figyelmet fordítanak az ablak desingra. A műanyag ablakokhoz alkalmazható Roto NT Designo rejtett pántoldalunk ezt az elvárást maradéktalanul teljesíti: nincsenek kívülről látható pántok, nincsenek takarók – semmi sem töri meg az ablak vonalvezetését mivel a vasalatból semmi sem látható!
Részletes információ Részletes információ
Motoros bejárati ajtók Alumínium burkolat

Alumínium burkolat

Aluburkolat előnyei: Exkluzív megjelenést biztosít a nyílászárónak, a külső alumínium burkolat által bármilyen RAL színben elérhető, ezért ebben az esetben az egyedi színeket kedvelő ügyfeleink elengedhetik a fantáziájukat. Az aluburkolatos nyílászárók hatalmas előnye, hogy az aluburkolat és a PVC profil között keletkező légrés megakadályozza a PVC profil túlzott felmelegedését, ami a napsütésnek a következménye. Aluburkolatos nyílászáróinkat a prémium szegmenset képviselő Top 88-as rendszerhez kínáljuk, legyen szó ablakról, ajtóról, vagy akár emelőtoló rendszerről.
Részletes információ Részletes információ
Motoros bejárati ajtók Nyitásérzékelő

Nyitásérzékelő

Biztonságban szeretné tudni családját és értékét? Ne aggódjon! A Top Türen Kft. üzemi körülmények mellett integrált nyitásérzékelővel is tudja szállítani nyílászáróit.
Részletes információ Részletes információ
Motoros bejárati ajtók Greenline

Greenline

Minden KÖMMERLING profil Greenline technológiával készül, környezetbarát anyagokból, kalcium-cink adalékkal stabilizálva. Tesztek igazolják, hogy a KÖMMERLING Greenline profiljai jobb tulajdonságokkal bírnak az időjárás öregbítő hatásaival, a szélsőséges időjárással (csapóeső, szélterhelés) szemben, mint a hagyományos technológiával stabilizáltak. A Top Türen Kft. elkötelezett a környezet tudatosság mellett. Ezt bizonyítják elismerő oklevelei:
Részletes információ Részletes információ
Motoros bejárati ajtók Motoros zárak szellőztetéshez

Motoros zárak szellőztetéshez

Elérhetetlen magas helyen kíván ablakot működtetni? Ez sem gond! Igény esetén 230 V, vagy 24 V-os hálózati feszültséggel.