TOP TÜREN mert a luxus elérhető!

TOLÓAJTÓK

A modern építészeti stílus egyik kedvelt eleme lett a tolóajtó. Az pvc profilból készült tolóajtók a modern társasházak és családiházak esetében szinte kihagyhatatlanok. A vasalatok évtizedek óta tartó fejlődése lehetővé teszi nagyméretű, nehéz szárnyak mozgatását, mind emellett halk, stabil működés, a nagy súlyok ellenére is könnyű, komfortos használat érhető el. A toló ablakok és ajtók világossá teszik a lakótereket valamint ideális kapcsolatot teremtenek a belső és a külső terek között. A toló ajtók a helyiségbe benyúló, nyíló szárnyakkal szemben helytakarékosak és kényelmesen nyithatók.

Emelőtoló PremiDoor 88

Emelőtoló 88 PremiDoor 88Emelőtoló 88 PremiDoor 88
Az emelőtoló rendszer világos teret és új lakóélményt kölcsönöz, mindamellett, hogy rendkívül könnyű a kezelése. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatóak. Ezzel a nagyvonalú térkoncepciók ideális és helytakarékos megoldása lehet: megnyitja a lakóteret anélkül, hogy termetes ajtók állnának az útban. Ezen túl az extrém alacsony, akadálymentes küszöb a szintkülönbséget minimalizálja, így a botlás veszélye elkerülhető. A méretekhez képest karcsú szerkezet nagy üvegfelületeket és ez által a lehető legnagyobb fénybeáramlást biztosítja.
88
depth
207
depth
2
lock
passzív
passzív
Részletes információ Részletes információ
Válassza a Premidoor  88 emelőtoló rendszerét!

Kompromisszumok nélküli megoldás, mert a széles terek és kilátások ellenére a szigetelési értékben sem történik csökkenés. A magas hőszigetelésű profiloknak és a WPC küszöbnek köszönhetően a Premidoor 88 rendszerrel különösen a nagyobb üvegfelületeknél kiváló hőszigetelési értékekre számíthat. Ugyancsak a múlté a tolóajtók közelében tapasztalható hideg láb érzet.

Élvezze az optimális lakóélményt, tökéletes működést és a kiváló hőszigetelést a Premidoor 88 rendszerrel.

A süllyeszthető küszöb szinte észrevétlenül simul a padlóban, akadálymentes átjárást biztosítva.Kézi működtetésű toló 76 Kézi működtetésű toló 76

Kézi működtetésű toló

Mindegyik profilrendszerben elérhető, ablaktokból és kizárólag széles, erősített szárnyprofilból készül. Ideális választás lehet kisebb erkélyek, teraszok esetén. A kézi működtetésű vasalat révén a legkedvezőbb árú toló megoldás. Emellett a szokványos bukó-nyíló ablakokhoz hasonlóan kezelhető.
76
depth
88
depth
Részletes információ Részletes információ
Komfortműködtetésű toló-bukó 76 Komfortműködtetésű toló-bukó 76

Komfortműködtetésű toló-bukó

Szintén mindegyik profilrendszerben elérhető. Ideális választás azoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik. A párhuzamosan toló változatok innovatív nyitó- és zárómechanizmusa egyenletessé és csendessé teszi a működést. Speciális csillapító elemek biztosítják a szárny tokba történő optimális be-, ill. kifutását. Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül kezelhetők.
76
depth
88
depth
4
lock
Részletes információ Részletes információ
Emelőtoló 76 PremiDoor 76Emelőtoló 76 PremiDoor 76

Emelőtoló PremiDoor 76

Élvezze a természet közelségét a modern építészet nagyvonalú emelő-tolóajtó rendszerével. A magas beépítési lehetőségnek és a nagy üvegfelületeknek köszönhetően több fénnyel és melegséggel áraszthatja el otthonát. A hatalmas szárnyak kényelmesen és könnyen kezelhetőek a modern vasalatrendszernek köszönhetően. A különlegesen alacsony küszöb akadálymentes közlekedést biztosít otthona és a természet között. Akár új házat épít, akár felújít a PremiDoor 76 rendszer tökéletes megoldást kínál önnek, hogy új szabadságot biztosítson otthonának. Több fény, több térélmény, több kilátás.
76
depth
179
depth
2
lock
Részletes információ Részletes információ